Käytetyt näytönohjaimet

Valikoimassa: 31.7.2022

RTX 3070 MSI X 8gb

MSI GAMING X TRIO

600€

RTX 3070 TUF 8gb

TUF OC GAMING 8GB

670€

RTX 3080 STRIX 10GB

ASUS STRIX 10 GB non lhr LÄMMÖT VAIN 80C core

1050€

RTX 3080 TUF 10GB

TUF OC GAMING 10GB

980€

RTX 3080 TI, 12gb TUF

TUF OC GAMING 12GB

1100€

Käytetyt näytönohjaimet

Netti on pullollaan käytettyjä näytönohjaimia, mutta mistä tiedät voiko niiden laatuun luottaa? Päätimme helpottaa asiaa ja luoda sitä varten käytettyjen näytönohjainten kattavan myyntisivuston. Voit vertailla näytönohjaimia ennen ostoa ja tarkistaa niiden testeistä saadut tulokset, näit voit saada dataa kortin toimivuudesta mikä voi helpottaa ostopäätöstä. 

Markkinatilanne

Näytönohjainten markkina on ollut murroksessa pitkään, kun sirupulasta johtuen kysyntä on huimasti suurempaa kuin tarjonta. Tätä nykyä tilanne on kuitenkin rauhoittunut. Ohjainten saatavuus on parantunut huomattavasti ja hinnat laskeneet kuluttajille sopivaan rakoon.

Tämä on aiheuttanut muutoksia myös käytettyjen näytönohjainten markkinalla ja mm. Tori.fi on täynnä ilmoituksia myynissä olevista ohjaimista. Valitettavasti esim. Tori.fi kautta ostaessa ei ole mitään takeita siitä missä kunnossa ohjaimet sinulle myydään.

Helppo tapa toimia

Kun myyt ohjaimesi, maksamme tilillesi sen käyvän arvon, kunhan sen toiminta on todennettu. Ostaessasi käytetyn ohjaimen, saat dokumentoidut testit toimivuudesta, lämpötiloista sekä muun tarvittavan tiedon sen kunnosta ennen kortin saapumista. Toimimalla kanssamme, arvailu elektroniikan kunnosta jää tarpeettomaksi. 

Oston ja myynnin ohella teemme huoltotöitä sekä modauksia. Meiltä saat myös varaosat ja lämpötilojen thermal upgrade paketteja. 

Isommat toimijat - kauppaa ohjaimet meidän kautta

Oletko miettynyt myyvän tai ostavan isomman satsin ohjaimia kerralla luotettavalla tavalla? Toimimme myös välittäjänä ohjaimille, kysy lisää!

Scroll to Top