Naytonohjaimet.fi Logo

Ostamme näytönohjaimesi

Näin myyt meille

Täytä lomake ja Saat hinta-arvion

Vastaamme mahdollisimman pian

Lähetä näytönohjain meille

Pakkaa näytönohjain hyvin ja lähetä se meille

Siirrämme rahat tilillesi tarkastuksen jälkeen

Näytönohjaimia tarkastavat ammattilaiset, kuntoarvion jälkeen siirrämme rahat tilillesi.

Näytönohjaimia ostetaan

Miksi toimia meidän kanssamme?

Tiedämme mitä elektroniikan kauppaaminen netissä itsenäisesti voi pahimmillaan olla. Ostajien ja myyjien luotettavuudesta ei ole takeita, käytännöt vaihtelevat eikä mitään takuita ole. Valitettavasti myös suorat huijaukset ovat mahdollisia. Toimimalla meidän kauttamme vältät huijaukset, säästät luontoa ja tuet suomalaista pienyritystä.

 

Testaus

Suoritamme testit jotka mittaavat ohjaimen toiminnnan.

MAKSU HETI

Maksamme ohjaimen käyvän arvon suoraan tilillesi testin jälkeen.

Helppous

Kerro ohjaimesi malli, täytä lisätiedot ja lähetä ohjain meille testattavaksi.

Myy näytönohjaimesi tästä

1
2
3
4
Valitse näytönohjaimen malli, voit tarkentaa mallia lisätiedoissa

Ostamme seuraavia näytönohjaimia

Nvidia & AMD

Lisätietoja

Vastuullisuus näytönohjaimia välitettäessä. Ostetut kortit menevät uusiokäyttöön. Näin saamme säästettyä resursseja joita vaaditaan uusien korttien tuottamiseen. Teemme myös kortteihin perustoimenpiteet jotka pitävät sen elinäin mahdollisimman pitkänä. Maksamme summan jonka ilmoitamme lopullisessa arviossa. Haluamme olla läpinäkyviä ja pistää hyvän kiertämään. Voimme myös suositella uusia kortteja ja auttaa sen etsinnässä.

Kaikki näytönohjaimet käyvät läpi huolellisen tarkastuksen ja testauksen ennen maksua. Näytönohjainten vastaanotto ja testaus on valvottu tapahtuma, joten meillä on todisteita siitä missä kunnossa ohjaimet tulevat meille. Teemme sen siltä varalta, että postissa olisi  sattunut jotain sekä muiden mahdollisten väärinkäytösten vuoksi. Annamme ostopäätöksen heti kun olemme testanneet kortin toimivuuden.

Vaadimme maksua varten suomalaisen henkilökohtaisen pankkitilin, osoitetiedot ja syntymäajan maksutapahtumaa varten. Ostajan täytyy olla 18 vuotias tai saada huoltajan suostumus myyntiä varten.

*Emme ole vastuussa matkalla vaurioituneista pakkauksista, huonosti pakatuista pakkauksista, tai postin tai muun kolmannen osapuolen tai kuljetusliikkeen tavasta käsitellä herkkiä näytönohjaimia

Huom, lähetä kortti VASTA kun olet alustavasti hyäksynyt arvion meiltä.

Kortin saapuessa meille, teemme testit ja silmämääräiset arviot. Jos kortti on kaikinpuolin kunnossa, annamme sinulle lopullisen ostohinnan tutkinnan jälkeen.

Kun hyväksyt ostopäätöksen, lähetämme rahat saman päivän aikana suomalaiselle pankkitilillesi. Jos et hyväksy ostohintaa, lähetämme kortin takaisin lähetysosoitteeseen. 

Jotta voimme ostaa rikkinäisen korttisi, lähetä meille viesti normaalisti ja laita viestikenttään lisätietona ”kortti on rikki”. Kerro miten kortti on rikki, voimme avustaa tarkentavilla kysymyksillä. 

Rikkinäisen kortin yhteydessä mainitse myös kortin malli, ikä, mahdolliset viat, onko kortilla louhittu ja onko korttia aukaistu koskaan.

Ostamme rikkinäisiä kortteja tilanteen salliessa.