Vastuullisuus

Jokaisesta ostamasta näytönohjaimesta istutamme puun!

Ilmasto ei pelastu ilman meitä. Sen eteen on tehtävä myös töitä. Sitoudumme istuttamaan yhden puun jokaisesta näytönohjaimesta mikä kiertää meidän kautta.

Puiden istuttaminen on hyödyllisimpiä keinoja planeetan tilan parantamiseksi. Kun puut pääsevät alkuun ihmisen avulla, se luo ajan myötä oman ekosysteemin eli metsän. Metsä huolehtii itsestään eli oman ekosysteeminsä. Puut sitovat hiiltä ilmakehästä, antavat happea, tuovat suojaa maalle ja eläimille, sekä tukevat ympäristöä. Myös ilma on puhtaampaa. Onko sinulla keinoja mitä voisimme käyttää ilmastoimina? Kerro se myös meille!

Vastuullista yrittämistä

Mahtavaa! Olet tehnyt ilmastoteon

Lue lisää

Käytetyn kortin eliniän pidentäminen vapauttaa luonnon resursseja. Varsinkin elektroniikka joka käyttää valtavasti eri maasta saatavia metalleja ja mineraaleja jota louhitaan ympäri maailmaa joskus huonoissa työoloissa. Kortit pitkäikäisyyden varmistaminen on todellakin ympäristöteko. Ole ylpeä itsestäsi. Teemme myös oikeaoppisen kierrätyksen korteille, jotka tulevat tiensä päähän.

Mukavia pelihetkiä !

Muista noutaa kortti postista ajoissa, muuten se palautuu lähettäjän osoitteeseen. Noutamatta jätetty tilaus ei tarkoita tilauksen perumista. Jos haluat perua tilauksen, lähetä meille viesti hyvissä ajoin, ennen 14 vuorokauden palautusaikaa, jotta siitä ei aiheudu ylimääräistä päänvaivaa.

Scroll to Top