Search
Close this search box.

Sivustomme on virallisesti avattu ! Näytönohjaimet ovat korvaamattomia nykypäivänä. Tiedostamme maailmalla tapahtuvan muutoksen, sirupulan, henkilöiden tarpeet, teknologian kehityksen sekä uuden tavan toimia elektroniikan kanssa.

Sivusto on avattu seurauksena näytönohjain markkinoilla tapahtuvaan valtavaan paineeseen. Näytönohjaimia ei ole kaikille haluaville. Voimme kuitenkin parantaa tilannetta, käyttämällä hyväksi jo kierrossa oleva näytönohjaimia, ja ohjaamalla niitä uudelleen niitä tarvitseville!

Näytönohjaimet.fi haluaa parantaa markkinoiden epätasapainoa käytetyiden näytönohjaimien osalta. On saatavilla käytettyjä näytönohjaimia, mutta niiden myynti voi olla hankalaa henkilölle joka ei ole niihin kerennet vielä perehtyä perinpohjaisesti.

Mikä on näytönohjaimen arvo rahassa, mitä ohjaimen kunto tarkoittaa, kestääkö kortti pitkään, mikä on oikeaoppinen kortin käyttö, huomaako käytön jälkiä? Kysymyksiä on paljon, mutta vastauksia sitäkin vähemmän. Tämän sivun ydintehtävä on myös tuoda tietoa näytönohjaimista selkeällä suomen kielellä kootusti yhdelle sivustolle.

Tämän hetken tilanne on että voimme tarjota vain näytönohjaimen ostamista ja myyntiä rajallisesti, kunnes saamme liiketoimintapohjan kuntoon ja prosessit kehitettyä riittäviksi palvellakseen suurella volyymilla. Tämä vaatii myös investointeja sekä aikaa.

Yhteisönä, ja jatkossa myös yrityksenä, meidän velvoitteet kasvavat kuluttajaa kohtaan. Stay tuned kun luomme uutta sisältöä juuri teille ! Jos teillä on aiheita, mitkä haluaisitte aloittelijan näkökulmasta esille, voitte laittaa ehdotuksia.

Ystävällisin terveisin,
Samuli S,
Näytönohjaimet.fi perustaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *